O nas

Podjetje s tradicijo

DECOR& DESIGN je podjetje z družinsko tradicijo, ki se že 30 let ukvarja s projektiranjem in oblikovanjem notranjih prostorov ter s prodajo svetovno priznanih blagovnih znamk za interier. Naš showroom se nahaja v Ljubljani in ponosno nosi svoje ime DECOR & DESIGN ob boku najbolj priznanih italijanskih in mednarodnih znamk pohištva in notranjega oblikovanja. 

Naša poslovna filozofija je preoblikovati vsak ambient v nov koncept bivanja, ki sledi potrebam in stilu ljudi, ki v njem preživljajo čas. Prav zaradi tega se pozorno posvetimo vsakemu projektu in oblikujemo rešitev prilagojeno vsaki stranki posebej. 

Skozi osredotočenost na želje vsake stranke, na izbor vsakega detajla in materiala, na oblikovanje kreativnih rešitev, DECOR & DESIGN predstavlja izbiro dobre kakovosti storitev.

 
 
Floorplan-461555447-57a6925c3df78cf459669686.jpg

Že 30 let

Poslanstvo podjetja DECOR & DESIGN je: 

  • izboljšati kvaliteto življenja posameznikov in podjetij skozi prepoznavanje njihovih potreb in želja ter uresničevanje le-teh skozi projekte;

  • omogočiti ljudem možnost izbire izdelkov najbolj priznanih in prestižnih znamk v industriji;

  • zagotavljati edinstveno storitev od načrtovanja do implementacije ter poskrbeti za stranke še po končani izvedbi.

Kdor izbere DECOR & DESIGN, izbere zagotovilo, da bo njegov dom ali delovno okolje postalo udobnejši, varnejši in lepši prostor za preživljanje časa. Je izbira vrednosti, ki se skozi čas kontinuirano preoblikuje in spreminja. 


Naše vrednote 

Zadovoljstvo strank

Naše glavno vodilo je prepoznati želje naših strank in jim pomagati, da najdejo in dobijo tisto, kar so iskali, zaradi česar se še dolga leta z veseljem vračajo. 

Estetska dovršenost

Pri svojem delu poskrbimo za najmanjše detajle tako pri svetovanju, izbiri materialov in montaži, da je končni izdelek popoln in odraža vrhunsko kakovost. 

Strokovnost

Verjamemo v dolgoletne izkušnje in v kontinuirano izobraževanje. Projekte vodimo glede na mednarodne prakse, od načrtovanja, usklajevanja in vodenja do končne izvedbe.  

Dobri odnosi

Tako s sodelavci kot s svojimi dobavitelji, partnerji in strankami vzdržujemo prijateljske odnose, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju.

 

Nekateri izmed naših projektov


Dovolite, da se vam predstavimo tudi osebno

Ponudnik vrhunske opreme za dom z najdaljšo tradicijo v Sloveniji.