Workspace Design 2.0 v Ljubljani

Workplace-design-konferenca-2018-ljubljana-decor-design-pisarniško-pohistvo
 

V petek, 5. oktobra 2018, se je v Ljubljani odvijala inovativna konferenca Workplace Design 2018, na kateri so bili predstavljeni najboljši primeri oblikovanega delovnega prostora, dogodek pa so obiskali tako poslovneži kot arhitekti in inžinirji, ki jih je zanimalo, kako lahko z dobro zasnovanim prostorom povečajo potencial svojih zaposlenih in si odprejo nove možnosti za rast.

Glavni govorec na konferenci je bil dr. Nigel Oselad, mednarodni strokovnjak na področju zasnove efektivnih delovnih prostorov, ki podjetjem prinašajo boljše poslovne rezultate.  Med govorci sta bila tudi priznana slovenska arhitekta Alenka Kragelj Eržen in Jure Vanič.

DECOR & DESIGN ponosni glavni sponzor

V našem podjetju z veseljem podpremo iniciative, ki razvijajo področje notranjega oblikovanja v Sloveniji in regiji. V kolikor ste ga letos zamudili, se lahko prijavite že za naslednje leto na Workplace Design 2019. Ponosni smo, da bo DECOR & DESIGN tudi naslednje leto glavni sponzor dogodka.

Več informacij o konferenci in prijavah izveste na uradni strani dogodka.

 
workplace-design-2019-ljubljana-Nigel-Oseland.JPG

Intervju: dr. Oselad

Kaj o novih workplace trendih, mobilnem delu, povezavah med dizajnom delovnih prostorov in storilnostjo zaposlenih pravi dr. Nigel Oselad, si lahko preberete v tem ekskluzivnem intervjuju.